Zo voorkom je de relatie sleur!

Zo voorkom je de relatie sleur!

Als je even een dipje in je relatie hebt, krijg je vaak te horen dat dat er nou eenmaal bij hoort. Toch zul je moeten voorkomen dat jullie in een sleur terecht komen. Op deze manieren blijft een relatie leuk, ook na een aantal jaar. 

Blijf nieuwe dingen ontdekken

Als jullie al jaren samen zijn, is het soms lastig om nog nieuwe dingen te doen samen. Toch is dat heel belangrijk voor jullie relatie. Ga dus niet steeds naar dezelfde plaats op vakantie, maar kies ieder jaar weer een nieuw land uit. Doe regelmatig leuke dingen samen en probeer zoveel mogelijk nieuwe plekken te ontdekken.

Begin een affaire

Nee, niet met een ander, maar met elkaar. Huh? Een affaire terwijl je een relatie hebt? Het klinkt inderdaad een beetje raar, maar het is wel dé manier om de spanning er in te houden. Ga met elkaar op date alsof het de eerste keer is, doe bijvoorbeeld dezelfde dingen als jullie jaren geleden samen deden. Maar ook de seks kan een stuk spannender worden wanneer jullie elkaars lichaam op een hele andere manier gaan zien. Er is ooit een verhaal geschreven over een stel die een hotelkamer hadden geboekt, waarbij ze deden alsof de vrouw een escort was waar de man voor moest betalen. Ze gingen allebei los van elkaar naar de hotelkamer toe en deden alsof ze elkaar niet kenden. Het lijkt misschien raar, maar op deze manier ga je wel heel anders naar elkaar kijken en beleef je seks op een hele andere manier.

Blijf moeite doen

Na een aantal jaar relatie is het heel verleidelijk om niet meer zoveel moeite te doen. Je partner heb je toch al en dus hoef je niemand meer te verleiden. Toch kan het leuk zijn om zo nu en dan wat extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Stap in een warm bad, scheer je benen zodat ze heerlijk zacht zijn, besteed extra aandacht aan je make-up en spray een lekker luchtje op. Hij zal het vast kunnen waarderen!

Vraag

Denk je dat je na al die tijd alles over je partner weet? Het is een misverstand dat je in een lange relatie niets meer aan elkaar hoeft te vragen. Probeer altijd vragen te blijven stellen. Over nu, over vroeger, maar ook over heel irrelevante dingen. Het gaat er om dat je interesse in elkaar toont en iedere keer weer iets nieuws van elkaar leert.

Doe eens gek

Samen lachen is een van de belangrijkste dingen in een relatie. Doe dus eens lekker gek! Ga kamperen in de achtertuin, huur een scootertje of ga samen lekker dansen. Het geeft niet zoveel wat jullie doen, als jullie het maar leuk hebben samen.

Fotocredits:
Taikonenfea

Share This

About the author