Zo vertel je hem wat je lekker vindt

Zo vertel je hem wat je lekker vindt

Om zoveel mogelijk plezier te beleven aan jullie seksleven zal hij moeten weten wat jij allemaal fijn vindt in bed. Misschien is een “Schat weet je wat ik nou eigenlijk echt heel fijn vind?” nog wat ongemakkelijk voor je. Hoe maak je hem dan duidelijk waar jij van geniet? 

Handen

Vind je het lastig om met je stem duidelijk te maken wat je fijn vindt? Laat je handen dan voor je spreken. Beweeg hem zelf de goede richting op of trek zijn hand even terug als je iets niet zo prettig vindt. Hij zal het snel genoeg door hebben.

Geluiden

Natuurlijk hoef je je stem niet alleen te gebruiken om hem in hele zinnen duidelijk te maken wat je wilt. Als hij iets doet wat je fijn vindt, kun je gewoon wat meer geluid maken. Een beetje extra gekreun en hij begrijpt de hint.

Laat een voorbeeld zien

Kijken jullie een film waar een seksscène in zit die je ook wel eens uit zou willen voeren? Laat hem dan vooral weten hoe spannend je dit vindt. Als hij merkt dat je opgewonden wordt van de beelden, zal hij ze zelf misschien ook wel uit willen proberen.

Seksdromen

Hetzelfde geldt overigens voor sexy dromen die je hebt gehad. Vertel hem vooral ieder stout detail. Misschien neemt hij er een voorbeeld aan en zullen je dromen binnenkort werkelijkheid worden.

Fotocredits:
You Queen

Share This

About the author