Zo groot is de ideale penis

Zo groot is de ideale penis

Nee, grootte van de penis maakt niet heel veel uit, maar als we dan toch mogen kiezen, hebben we natuurlijk onze voorkeur. Heel wat mannen zijn bang dat ze een te kleine penis hebben en de meeste vrouwen maken zich er niet zo druk om. Maar wat zien ze dan als ideale penis?

Er wordt vaak gezegd dat grootte geen verschil maakt. Dat is deels waar, vrouwen maken zich heel wat minder zorgen om de grootte van de penis dan mannen. Sterker nog, er zijn penissen die toch echt te groot zijn. Vaak vormt dit eerder een probleem dan een penis die te klein is. Het schijnt zelfs zo te zijn dat mannen met een kleine penis, weer betere skills in bed hebben ontwikkeld dan mannen die wel groot geschapen zijn.

Vrouwen zullen een man dus niet snel afrekenen op een te kleine penis, maar natuurlijk is het wel fijn als hij enig formaat heeft. Uit onderzoek onder 75 vrouwen door de universiteiten van California en New Mexico blijkt echter dat vrouwen een grote penis toch wel kunnen waarderen. Ze mochten kiezen uit 33 exemplaren met verschillende lengtes en diktes en de penis van zestien centimeter lang en twaalf centimeter omtrek bleek het meest favoriet.

Overigens gaven vijftien vrouwen aan ooit een relatie te hebben beëindigd omdat de penis van haar vriend te klein was. Vijf vrouwen deden ditzelfde om een te grote penis. Dus tja, does size matter? Een beetje dan, misschien. Maar toch is dit voor mannen een grotere issue dan voor vrouwen.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author