Zo fijn kan een vluggertje zijn!

Zo fijn kan een vluggertje zijn!

Heb jij ook een overvolle agenda en moet je tijd vrij maken voor een fijne vrijpartij met je vriend? Het is belangrijk om hier wel mee bezig te blijven. Gelukkig hoeft seks niet altijd veel tijd te kosten, soms is een vluggertje ook heel fijn. 

Een vluggertje haalt je uit je dagelijkse sleur en kan stress laten verdwijnen. Het is de ideale manier om even lekker te ontspannen en er daarna weer helemaal tegenaan te kunnen. Bovendien doet het veel goed voor je relatie, mits jullie seksleven niet alleen maar uit vluggertjes bestaat natuurlijk.

Voor voorspel hebben jullie weinig tijd, maar dit hoeft niet te betekenen dat het helemaal niet plaats hoeft te vinden. Mentaal kun je elkaar al flink opwinden ook al zijn jullie niet eens bij elkaar in de buurt. Stuur eens een sexy berichtje als hij op z´n werk is zodat hij de hele dag aan niets anders kan denken. Een paar spannende woorden of een foto waar een stukje lingerie te zien is, zullen ervoor zorgen dat hij niet kan wachten om bij je te zijn. Zo verhoog je de spanning en kunnen jullie je vast niet meer inhouden als jullie eenmaal samen zijn.

Als jullie dan eindelijk bij elkaar zijn en niet veel tijd hebben om van elkaars lichaam te genieten, is het belangrijk om een goed standje te kiezen zodat jullie allebei in korte tijd voldoende gestimuleerd worden. Inspiratie nodig? Cosmopolitan verzamelde vijf standjes voor een vluggertje. Heb je moeite met het bereiken van een hoogtepunt in korte tijd? Probeer dan eens gebruik te maken van een speeltje.

Fotocredits:
Fit´n Style

Share This

About the author