Zo deal je met liefdesverdriet

Zo deal je met liefdesverdriet

Op het moment dat hij je de bons geeft, denk je misschien dat de wereld stopt met bestaan en het einde in zicht is. Toch gaat het leven door en zul je moeten leren hoe je dealt met liefdesverdriet. Gun jezelf eerst wat rust, een paar flinke huilbuien en bergen chocola. Dan ben je daarna helemaal klaar voor de volgende stappen.

Gooi je telefoon aan de kant

Het is heel verleidelijk om de hele dag naar het schermpje van je telefoon te staren, want stel je voor dat hij zich bedenkt. Forget it, hij belt je echt niet. Dus knal die smartphone aan de kant en ga wat leuks doen zodat je niet alleen maar aan het wachten bent tot hij iets van zich laat horen. Ga een avondje met vriendinnen naar de bioscoop of neem je broertje een dagje mee naar een attractiepark.

Verwen jezelf

Het beste medicijn tegen liefdesverdriet is tijd nemen voor jezelf en je weer op en top vrouwelijk voelen. Dus breng een bezoekje aan de kapper, boek een uitgebreide massage en shop een leuke outfit bij elkaar. Verwen jezelf, je hebt het verdient!

Flirt

Je bent misschien nog lang niet toe aan een nieuwe relatie, toch kun je maar beter blijven flirten. Hierdoor voel je je aantrekkelijk en kun je echt weer doorgaan met je leven. Flirt alleen omdat je het zelf wil, niet om je ex te bewijzen dat je echt wel zonder hem kunt, dat lost niets op.

Fotocredits:
Spits

Share This

About the author