Zo breng je jouw onenightstand tot een goed einde

Zo breng je jouw onenightstand tot een goed einde

Het kan zijn dat er een moment komt dat je heel veel zin hebt in een onenightstand en niets meer. Geen klef gedoe, niet nog eens afspreken of eindeloos met elkaar bellen en appen. Nee, just sex. Zo breng je een onenightstand tot een goed einde. 

Allereerst is het belangrijk om van te voren al te kijken met wat voor man je te maken hebt. Waarschijnlijk zijn jullie allebei niet meer helemaal nuchter op het moment dat jullie besluiten het bed met elkaar te delen, dat geeft ook niets. Alleen moet je er wel op letten dat jouw liefje voor één nacht niet te veel alcohol achter de kiezen heeft. Je zit er tenslotte niet op te wachten dat je hem de trap op moet helpen en hij vervolgens meteen in slaap valt zodra hij het bed aanraakt. Alcohol doet over het algemeen ook weinig positiefs voor het functioneren van zijn mannelijkheid.

Als je dan een geschikte man gevonden hebt waar je nog een normaal gesprek mee kunt voeren en die leuk genoeg is om het bed mee in te duiken, is het belangrijk dat je goed bedenkt wat je wilt. Wanneer je er niet op zit te wachten dat hij de volgende dag nog een tijdje half naakt bij jou in huis rond loopt, is het wellicht verstandig om met hem mee naar huis te gaan. Je bepaalt dan zelf wanneer je gaat. Dit kan dezelfde avond nog zijn, maar ook ´s ochtends vroeg. Zorg er in ieder geval voor dat je een goede reden hebt om te gaan en je niet noodgedwongen bij hem in bed moet blijven liggen.

Kies je er toch voor om de volgende dag pas weg te gaan? Blijf dan gewoon eerlijk. Bedank hem voor de fijne avond, maar beloof niet hem te zullen bellen of appen als je dit toch niet gaat doen. Het scheelt een hoop gedoe als je duidelijk en eerlijk blijft.

Fotocredits:
NY News Daily

Share This

About the author