Wow! Bijna 70% gaat vreemd!

Wow! Bijna 70% gaat vreemd!

De Brazilianen staan er om bekend dat ze niet te vertrouwen zijn en graag buiten de deur snoepen. Alleen wij Nederlanders kunnen er ook wat van, zo blijkt uit onderzoek van de overspelsite Second Love. 67,8% van de Nederlanders is wel eens vreemd gegaan. 

Vorig jaar nog werd in Brazilië een app verboden waarmee je je partner kon controleren. Kopiëen van binnenkomende en uitgaande Sms’jes, informatie over de locatie en het afluisteren van gesprekken; met deze app kon je alles over je grote liefde te weten te komen. De app werd razend populair, maar ook snel verboden vanwege de inbreuk op privacy van mensen.

Toch komt die Braziliaanse achterdocht niet helemaal uit de lucht vallen. 70,4% van de Brazilianen heeft namelijk wel eens overspel gepleegd. Nederlanders komen hier dicht bij in de buurt. Ze geven aan dit te doen omdat ze er geen nee tegen konden zeggen of omdat ze hun eigen relatie niet spannend genoeg vonden.

Tijdens de komende voetbalweken wordt verwacht dat meereizende fans zich ook niet altijd trouw zullen gedragen. Want als de vrouw thuis op de bank zit en mannen tussen al die mooie Braziliaanse billen rondlopen, vinden ze het maar wat lastig om monogaam te blijven.

Fotocredits:
Suddenly Solo

Share This

About the author