Win een pre-wedding pakketje!

Win een pre-wedding pakketje!

Ben je net ten huwelijk gevraagd? Of gaat een familielid of goede vriendin van je trouwen? Dan zijn de Almost Married Pre Wedding Memory Cards iets voor jou! En het leuke is dat je ze kunt winnen! 

Almost Married cardBonjour To You is een hippe webshop op het gebied van trouwen. Je vindt hier de leukste producten voor jullie bruiloft. De meeste bruidjes steken heel wat tijd in de voorbereidingen van hun grote dag. Niet zo gek, want op deze dag wil je natuurlijk dat alles perfect gaat.

Alleen die voorbereidingen zijn natuurlijk allemaal belangrijke momenten op zich op weg naar het grote hoogtepunt: de bruiloft. Hoe leuk is het als je al deze mooie momenten vast kunt leggen op prachtige kaarten zodat je na je bruiloft nog een hele stapel herinneringen over hebt?

 

Almost Married card 2Heb je eindelijk de jurk van je dromen gevonden? Zijn de getuigen gevraagd? Of heb je dan toch een keuze kunnen maken uit al die lekkere bruidstaarten? Je kunt dit allemaal kwijt op de twintig Almost Married Pre Wedding Memory Cards. Na afloop van de bruiloft kun je al deze kaarten bundelen en heb je je eigen herinneringenboekje.

De site Bruiloft Inspiratie geeft een gratis pre-wedding pakketje weg met de kaarten en tien schattige Merci Beaucoup stickertjes. Leuk als je zelf gaat trouwen of als verlovingscadeau!

Wil je hier kans op maken? Dat kan in twee stappen.

  1. Meld je aan voor de Planetfem nieuwsbrief.
  2. Stuur een mailtje naar info@bruiloftinspiratie.nl met als onderwerp pre-wedding pakketje. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Meedoen kan tot en met 16 maart 2015.

 

Share This

About the author