Welke datingsite moet je kiezen?

Welke datingsite moet je kiezen?

Datingsites zijn steeds populairder aan het worden in Nederland en er zijn dan ook heel wat succesverhalen te vinden. Maar hoe moet je beginnen als je je wilt inschrijven bij een datingsite? En op welke site kun je het beste terecht? Hier worden de meest bekende datingsites met elkaar vergeleken. 

Pepper

Pepper is een datingsite die is ontworpen door internetdaters zelf. Je profiel bestaat uit een aantal foto’s waardoor je toekomstige lover meteen kan zien waarom jij zo leuk bent. Hebben jullie dezelfde interesses? Dan kun je contact met elkaar opnemen, via de chat met elkaar praten en eventueel afspreken. Om berichten te kunnen sturen en ontvangen moet je lidmaatschap betalen. De kosten hiervan zijn per maand:

€9,95 bij 6 maanden
€15,00 bij 3 maanden
€25,00 bij 1 maand.

Lexa

Wanneer je je aanmeldt bij Lexa moet je eerst een test invullen. Aan de hand van de antwoorden die je gegeven hebt, wordt vervolgens een match gemaakt. Je kunt personen die goed bij jou passen een bericht sturen en zo contact opnemen. Bovendien is Lexa benoemd tot meest betrouwbare datingsite. Je kunt je gratis inschrijven en de singles in jouw regio bekijken. Vervolgens betaal je per maand:

€9,95 bij 6 maanden
€12,95 bij 3 maanden
€24,95 bij 1 maanden

datingsites2

PARSHIP

PARSHIP is een datingsite die wat oudere singles aantrekt, de meesten zijn boven de 30. Bovendien is het grootste deel van de mensen hier hoger opgeleid. Ook PARSHIP maakt gebruik van matchen. Je vult een vragenlijst over jezelf in en aan de hand van 32 persoonlijkheidskenmerken wordt vastgesteld welke singles bij elkaar passen. Naast het gewone internet daten organiseert PARSHIP ook speciale Singles Events. Nadeel is dat het lidmaatschap erg duur is, namelijk per maand:

€19,90 bij 24 maanden
€24,90 bij 12 maanden
€39,90 bij 6 maanden

Relatieplanet

Relatieplanet werkt met profielen waar je informatie en foto’s over jezelf kwijt kunt. Vervolgens kun je op zoek gaan naar singles die bij jou passen. De informatie op de site is alleen te bekijken door leden, maar je kunt wel voor €12,50 een proefabonnement van een week nemen. Verder betaal je per maand:

€7,21 bij 12 maanden
€10,58 bij 6 maanden
€14,50 bij 3 maanden
€28,50 bij 1 maanden

datingsites3

Be2

Be2 is speciaal bedoeld voor mensen die echt op zoek zijn naar een vaste relatie. Je begint met een simpele relatietest waaruit duidelijk wordt bij welke singles je eventueel zou passen. Dit blijkt succesvol, want 40% van de leden vindt uiteindelijk een vaste relatie. Je kunt je gratis aanmelden en vast andere profielen bekijken, maar pas als je betaalt kun je ook berichten sturen en reageren op berichten. De kosten hiervoor zijn per maand:

€29,90 bij 12 maanden
€29,90 bij 6  maanden
€39,95 bij 1 maand

Foto credits:
Single No More Dating
Single Weblog
Friend Scout 24

Share This

About the author