Wat zou jij willen vragen aan je ex?

Wat zou jij willen vragen aan je ex?

Hoe zijn je ex en jij uit elkaar gegaan? In sommige gevallen is de breuk heel soepel verlopen, maar vaak komt er veel pijn aan een of beide kanten bij kijken. En soms zijn er ook vragen waar je mee blijft zitten. Wat zou jij aan je ex willen vragen? En zou je die vragen ook durven stellen?

Wat gebeurt er als je je ex een aantal vragen mag stellen nadat jullie uit elkaar zijn? Niet in de eerste weken of maanden na de breuk, maar bijvoorbeeld een jaar of een paar jaar verder wanneer de ergste pijn weg gezakt is? Geeft het je de antwoorden waar je altijd op gehoopt hebt? Of maakt het alles eigenlijk alleen maar erger?

De exen in onderstaand fimpje gingen de uitdaging aan. Ali en Andrew, die te zien zijn in het filmpje, hadden een relatie van zeven jaar en zijn nu sinds twee jaar uit elkaar. Blijkbaar is Andrew vreemdgegaan en Ali wil daar nu eindelijk het fijne van weten. Het zorgt alleen nog steeds voor heel wat emoties bij haar. Want ook al is hij nu twee jaar haar ex, het blijft natuurlijk een pijnlijk onderwerp.

Maar niet alleen Ali en Andrew deden mee aan dit experiment. Ook tientallen andere exen gingen met hun billen bloot. Ze kregen eindelijk de kans om elkaar de vragen te stellen waar ze al tijden mee zitten. Nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoekje aan deze site!

Veel mensen spreken hun ex misschien niet of nauwelijks meer, maar jullie hebben toch een bijzondere periode meegemaakt samen. Daarom is het zo gek nog niet om eens goed te praten samen. Zou jij het durven om zo´n emotioneel, maar ook bijzonder gesprek aan te gaan met je ex? Het is in ieder geval een hele uitdaging!

Share This

About the author