Wat zegt je schaamhaar over jou?

Wat zegt je schaamhaar over jou?

Een kale poes, volle bos of een getrimd schaamhaarkapseltje. Schaamhaar is net als het haar op je hoofd aan mode onderhevig en het kapsel wil dan nog wel eens wisselen. Toch zegt de manier waarop jij je schaamhaar bewerkt ook wat over jou als persoon.

Oerwoud

Is je flamoes verstopt achter een flinke bos haar? Moet je vriend zich een weg banen door een woekerend oerwoud voor hij bij de genotsgrot is aangekomen? Je bent een gemakkelijke vrouw die niet veel om haar uiterlijk geeft. Op lingeriegebied heb je weinig spannends, als het maar goed zit. Het kan echter ook zo zijn dat je een statement probeert te maken met je volle bos en gewoon een rasechte feministe bent. Je trekt je in ieder geval niks aan van de schoonheidsidealen van de samenleving en je bent misschien een tikkeltje lui. Of je hebt geen scheermesjes in huis, dat kan natuurlijk ook.

Bijgewerkte bikinilijn

Echt veel doe je niet aan je schaamhaar, maar je bikinilijn wil je best bijwerken. Staat ook zo raar als je op het strand ligt en er een paar verdwaalde haartjes onder je bikinibroekje uit komen kruipen. Als jij je schaamhaar op deze manier bijhoudt, wil je niet graag opvallen. Je vindt het prettig om zo doorsnee mogelijk te zijn. Een goede verzorging vind je belangrijk, maar beetje saai ben je soms wel, zeker als het op prestaties in bed aankomt. Jouw motto is dan ook: doe maar lekker gewoon, dan doe je al gek genoeg!

Het streepje

Een streepje haar kan variëren in breedte, maar over het algemeen wordt een perfect bijgewerkt streepje op de venusheuvel vaak als het meest sexy gezien.  Je bent zelfverzekerd en legt graag de nadruk op je vrouwelijke delen. Ook ben je avontuurlijk en trots op je lichaam.

Kaal

Ga je liever voor de kale poes? Je bent een stoere vrouw en perfectionistisch. Ook ben je erg gesteld op hygiëne. Je hebt een open karakter en houdt rekening met je partner. Tenslotte begrijp jij ook wel dat hij het niet fijn vindt om jouw haren in zijn mond te hebben.

Bronnen:
Schaamhaarmode
Vrouwen

Fotocredits:
Lipstiq

Share This

About the author