Wat zegt je lingerie over jou?

Wat zegt je lingerie over jou?

Ondergoed kan simpel, comfortabel of sexy zijn. Je kunt lingerie dragen om je op en top vrouwelijk te voelen of gewoon omdat je toch iets aan moet. De keuze voor bepaalde lingerie zegt veel over jou als persoon.

Zwart

Zwart is niet alleen een gemakkelijke kleur die je overal bij kunt dragen. Zwarte lingerie straalt zelfvertrouwen en individualisme uit. Het wordt vooral veel gedragen door jonge vrouwen met een sterke persoonlijkheid die dapper en ambitieus zijn. Het staat voor hartstocht en charme.

Wit

Vrouwen met witte lingerie zijn zorgzaam, zeker, kalm en serieus. Ook wil het zeggen dat je eerlijk bent, maar wel wat onervaren in bed. Over het algemeen wordt witte lingerie veel gedragen door vrouwen boven de vijftig. Zij willen hiermee hun natuurlijke schoonheid benadrukken.

Roze

Roze lingerie is romantisch. Een vrouw met deze kleur ondergoed kan goed aangeven wat ze wil, maar zoekt ook bescherming van een man. Roze lingerie staat voor vrouwelijkheid en sensualiteit.

lingerie2

Rood

Rood is een passievolle en opwindende kleur. Vrouwen die deze kleur dragen zijn dan ook gepassioneerd en recht voor hun raap. Rode lingerie laat ook zien dat je vol energie zit en je bewust bent van je uiterlijk. Vrouwen met deze lingerie weten precies wat ze moeten doen in de slaapkamer.

Blauw

Vrouwen die blauwe lingerie dragen hebben een goed gevoel voor mode en zijn zelfstandig. Daarnaast hebben ze ook veel gevoel voor romantiek en vinden ze het heerlijk om te knuffelen en intiem te zijn.

Huidskleurig

Huidskleurige lingerie lijkt misschien wat degelijk, maar eigenlijk laat het zien dat je niks te verbergen hebt. Als je deze lingerie draagt sta je met beide benen op de grond en ben je tevreden met jezelf.

Bronnen:
Proud 2 Be Me
Vrouw Online

Fotocredits:
Mix It Up
Sodahead

Share This

About the author