Wat willen mannen eigenlijk in bed?

Wat willen mannen eigenlijk in bed?

Dat mannen nog wel wat wensen hebben in bed begrijpen we natuurlijk. Tenslotte weten we zelf ook heel goed wat we willen. Het Duitse online magazine FEM vertelt wat mannen dan graag zouden willen. 

Want we willen er natuurlijk alles aan doen om het onze lieverd zo goed mogelijk naar zijn zin te maken, maar dan moeten we wel weten hoe we dat aan moeten pakken. Allereerst vinden mannen het volgens FEM fijn om over hun seksuele fantasieën te praten. Ze delen dit graag met je, maar ze zouden het ook leuk vinden als jij vertelt wat jou spannend lijkt.

Een beetje initiatief in bed kan ook nooit kwaad. Ik heb inderdaad al heel wat mannen horen zeggen dat ze graag zouden willen dat hun vrouw wat meer initiatief toont. Dus zet zelf eens de eerste stap voor een spannend avondje of richt je eens volledig op zijn lichaam. Want ook een lekkere pijpbeurt zou jouw man wel wat vaker willen ontvangen. Bijna tachtig procent van de ondervraagden in het onderzoek geeft aan vaker orale seks te willen.

Opvallend is dat ook veel mannen graag vaker knuffelen. Je denkt misschien dat jij de enige bent die zo geniet van een intense zoen, maar ook hij kan dit erg waarderen. En tenslotte doe je hem een gunst wanneer je niet te onzeker bent over je eigen lichaam. Ga gewoon on top zonder je druk te maken over rondvliegende borsten en een paar vetkwabbetjes op je buik. Zolang je hem met veel passie berijdt, zal het hem absoluut niet opvallen.

Fotocredits:
Women Online

Share This

About the author