Wat we kunnen leren van lesbische seks

Wat we kunnen leren van lesbische seks

Over het algemeen zijn homoseksuele koppels een stuk meer tevreden over hun seksleven dan hetero´s. Seks tussen twee vrouwen heeft ook iets moois, iets wat soms moeilijk te bereiken is met een man en een vrouw. We kunnen dan ook veel leren van lesbische seks. 

Als mannen eenmaal opgewonden zijn, hebben ze soms moeite zich in te houden. Ook sommige vrouwen gaan veel te snel. Lesbische seks is veel rustiger opgebouwd. Logisch ook, want vrouwen hebben eigenlijk wat meer tijd nodig om op te starten. Mannen kunnen in een korte tijd heel erg opgewonden worden, terwijl vrouwen wat langer doen over het opstarten. Niet voor niets worden we ook wel eens vergeleken met een dieselmotortje.

Het voordeel aan twee vrouwen in bed is dat zij het vrouwelijk lichaam een stuk beter kennen dan de man. Wanneer mannen meer moeite zouden doen zich in ons lichaam te verdiepen, zouden ze wellicht meer weten te bereiken. Maar ook voor vrouwen is het belangrijk om hun eigen gevoelige plekjes te kennen. Anders kun je je bedpartner ook niet op weg helpen.

Daarbij ligt bij heteroseks de focus vaak heel erg op het orgasme, en dan voornamelijk die van de man. Waar seks met een man en een vrouw meestal eindigt op het moment dat de man is klaargekomen, gaan twee vrouwen door tot ze allebei volledig bevredigd zijn. Ook als je met een man het bed deelt, is het aan te raden niet zo op het orgasme te focussen. Geniet van elkaar en laat je lekker gaan. Voorspel is heel belangrijk, die seks komt vanzelf wel.

Fotocredits:
The Sun

Share This

About the author