Wat zegt het seksstandje over jou?

Wat zegt het seksstandje over jou?

Hebben jullie elke week op dezelfde dag in dezelfde positie seks of volgt het ene na het andere standje als jullie in bed liggen te rollebollen? Het seksstandje dat je het liefst doet, zegt veel over je persoonlijkheid. Dit zegt jouw voorkeur in bed over jou!

Missionaris

Doen jullie het (bijna) altijd in de missionarishouding? Echt veel spanning zit er dan niet in jullie seksleven. Je houdt van rust en regelmaat en het moet vooral niet te gek. Porno? Gatverdamme, dat is niks voor jou. Doe maar lekker gewoon. Ook in bed neem je het zekere voor het onzekere en doe je het lekker veilig double Dutch, met condoom en de pil dus. Maar je bent wel een romantische vrouw en je houdt van tederheid tussen de lakens.

Doggy

Je vindt het geen probleem om op je handen en voeten te gaan liggen om voor wat spanning in bed te zorgen. Je bent dan ook onverwacht pittig. Aan de buitenkant is het misschien niet te zien, maar eigenlijk heb jij best een spannende kant.

seksstandjes2Cowgirl

Speel je graag het baasje en ben je een soms een beetje dominant? Grote kans dat jij bovenop te vinden bent tijdens de seks. Vrouwen die hun vent graag op deze manier berijden, zijn een tikkeltje arrogant maar hebben het dan ook goed voor elkaar. Je gaat met killer heels door het leven en hebt een goede baan. Ja, je staat on top of the world! Zelfverzekerde vrouwen worden ook nog eens woest aantrekkelijk gevonden door de meeste mannen. Maar blijf wel met beide benen op de grond staan!

Lepeltje lepeltje

De lepeltje lepeltje vrouw is dan weer het tegengestelde van de cowgirl. Je bent onderdanig en doet er alles aan om je man te pleasen. Je eigen mening is diep weggestopt en komt zelden tevoorschijn. Maar het betekent ook dat je makkelijk in de omgang bent.

Omgekeerde cowgirl

Zit je graag omgekeerd op je zadel? Jij bent een echte seksbom en vindt het heerlijk om te experimenteren. Je barst van de energie en het kan je niet hard genoeg gaan.

Staand

Als je van staande seks houdt, ben je waarschijnlijk een strebertje. Je bent constant bezig met competitie en bent ontzettend ongeduldig.

Dus wil je jezelf of je nieuwe liefde beter leren kennen? Duik dan gewoon samen het bed in! Je komt er snel zat achter hoe jullie echt zijn.

Bronnen:
Spuiten en Slikken
Vrouwen

Fotocredits:
Her
Nerkoo

Share This

About the author