Wat geef je een man cadeau?

Wat geef je een man cadeau?

Je lieverd is binnenkort jarig, maar je hebt eigenlijk nog geen idee wat je hem cadeau gaat geven. Natuurlijk kun je hem die nieuwe badjas geven die hij zo hard nodig heeft, maar het is leuker om een écht speciaal cadeau te geven.

Het hele jaar door
Het verstandigste is om cadeautjes het hele jaar door te verzamelen. Zijn jullie op vakantie en zien jullie daar iets moois? Koop het dan zonder dat hij het door heeft en geef het een paar maanden later op zijn verjaardag cadeau. Je weet op deze manier niet alleen zeker dat hij het leuk vindt, maar geeft hem ook nog eens een herinnering aan die geweldige vakantie. In Nederland kun je overigens hetzelfde principe toepassen wanneer hij aangeeft dat hij iets leuk vindt. Koop het stiekem en geef het later. Succes verzekerd!

Weekendje weg
Heb je zo’n man die eigenlijk alles al heeft? Denk dan eens aan een dagje of weekendje weg. Boek een leuke hotelovernachting of stap samen in de auto voor een avontuurlijk dagje. Dat hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Kijk maar eens naar aanbiedingen bij sites zoals Groupon of Vakantieveilingen.

Foto
Houdt je vriend wel van foto’s en hebben jullie wat mooie romantische kiekjes samen? Laat er dan één op een canvasdoek afdrukken of lijst hem zelf in. Hebben jullie een bijzondere reis gemaakt? Probeer dan eens een fotoalbum voor hem te maken.

Sierraden
Niet alle mannen houden ervan, maar sierraden kunnen heel leuk zijn. Koop een mooie ring of ketting voor hem, misschien zelfs met jullie initialen ingegraveerd. Een mooi horloge doet het ook altijd goed.

Kaartjes
Is hij fan van een bepaalde zanger of band? Geef hem dan concertkaartjes cadeau. Of ga samen naar een show of musical. Is je vriend voetbalfan maar heeft hij geen seizoenkaarten? Neem hem dan mee naar een wedstrijd van zijn favoriete club.

Fotocredits:
Helpful

Share This

About the author