Wat als je niet van pijpen houdt?

Wat als je niet van pijpen houdt?

Bijna alle mannen vinden het heerlijk om gepijpt te worden, maar helaas vinden lang niet alle vrouwen het ook zo fijn om te doen. Seksuologe Goedele Liekens verkondigde pas nog in een column dat pijpen niet vies is als je echt van iemand houdt. Maar wat nou als je het toch niet prettig vindt? 

Hoe fijn je man het ook vindt, pijpen blijft niet jouw favoriete bezigheid. Natuurlijk wil je hem graag een plezier doen, maar bij het idee alleen al krijg je de kriebels. Misschien dat het je met een van deze tips toch lukt om wat meer te gaan genieten van orale seks.

  • Goed wassen. Sommige vrouwen vinden het idee van een piemel in hun mond gewoon heel vies. Wellicht helpt het als hij zich van te voren grondig wast daar beneden.
  • Condoom met een smaakje. Wil je absoluut geen voorvocht of sperma in je mond krijgen en geen risico op soa´s lopen? Koop dan een condoom met een lekker smaakje en doe die om voor je hem begint te pijpen.
  • Pepermuntje. Een andere tip om een vieze smaak te voorkomen is het nemen van een pepermuntje. Wanneer je een pepermuntje in je mond hebt, zal die smaak overheersen en bovendien zorgt de mint voor een extra lekkere sensatie bij hem.

 

Fotocredits:
Some E-Cards

Share This

About the author