Wat als je een orgasme hebt gefaket?

Wat als je een orgasme hebt gefaket?

Hoe slecht het ook is, heel wat vrouwen hebben zich er wel eens schuldig aan gemaakt. Het faken van een orgasme levert over het algemeen alleen maar problemen op. Want de volgende keer denkt hij precies te weten wat jij lekker vindt, maar niets is minder waar. Hoe los je dit probleem op?

One night stand

Als je een one night stand hebt, kan het niet heel veel kwaad om een orgasme te faken. Je kunt er allerlei redenen voor hebben. Misschien vind je hem niet zo leuk en hoop je dat de seks zo snel is afgelopen. Of je vindt het wel lekker, maar je voelt gewoon dat een orgasme er vandaag niet in zit. Om hem een beter gevoel te geven, fake je er dan maar eentje.

Faken?

Je kunt je misschien voorstellen dat dit voor meer problemen gaat zorgen wanneer je eenmaal een relatie hebt. Want je duikt dan nog vaker met dezelfde jongen in bed en hij krijgt op deze manier een verkeerd beeld van de dingen die jij lekker vindt. Ons advies is dan ook eigenlijk: doe het niet. Maar als je toch een orgasme hebt gefaket, hoe kun je de schade dan zoveel mogelijk beperken?

Eerlijk zijn

De meest logische oplossing is natuurlijk eerlijk zijn. Geef toe dat je het gefaket hebt en leg vooral ook uit waarom je het deed. Vertel hem dat hij het hartstikke goed doet en help hem om de volgende keer voor een echt orgasme te kunnen zorgen. Doe je dit niet, dan zal hij zich aardig in zijn eer aangetast voelen.

Stuur hem

Durf je niet goed eerlijk te zijn? Ook dan kun je de problemen verminderen. Laat hem heel duidelijk weten wat je lekker vindt en wat niet. Kreun wat harder als hij een fijn plekje raakt en maak vooral niet te veel geluid als je het even wat minder lekker vindt. Zo verhoog je de kans op een echt orgasme en is dat orgasme dat je hebt gefaket snel weer vergeten.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author