Wat als hij te snel komt?

Wat als hij te snel komt?

Hij is net bij je naar binnen gegaan, jullie hebben fantastische seks waar je helemaal in op gaat, en dan is het over. Hij is klaargekomen terwijl jij nog opgewonden op bed ligt. Wat doe je als jouw vriend te snel klaarkomt tijdens de seks? 

Te snel klaarkomen kan heel vervelend zijn voor jullie seksleven. Voor jou is het vervelend omdat je nooit voldoende gestimuleerd kunt worden. Terwijl je nog hartstikke opgewonden bent, is het opeens afgelopen. Maar ook voor de man is het vervelend. Het maakt hem onzeker in bed en bovendien zou hij ook graag wat langer van de seks willen genieten. Wat kun je hier aan doen?

Condooms

De meest simpele oplossing is eigenlijk het gebruiken van een condoom. Als je dit niet al deed voor de veiligheid is het wellicht het proberen waard om het orgasme zo uit te stellen. Condooms zorgen er namelijk voor dat de penis minder gevoelig is. Je kunt ook condooms kopen die speciaal gemaakt zijn om het orgasme uit te stellen. Deze condooms hebben een verdovend middeltje in de top zitten waardoor de eikel minder gestimuleerd wordt.

Knijpen

Ook met een speciale knijptechniek kun je de ejaculatie uitstellen. Zodra hij voelt dat hij klaar gaat komen, kan hij zijn penis vlak onder de eikel met duim en wijsvinger beetpakken en knijpen. Als hij dit twintig seconden volhoudt, stopt de bloedtoevoer en dit zorgt ervoor dat het orgasme uitgesteld wordt.

Ballen

Het omlaag trekken van de ballen kan het orgasme ook uitstellen. Op het moment dat een man klaarkomt, gaan zijn ballen omhoog richting zijn lichaam. Wanneer je met je duim en wijsvinger een rondje maakt om de bovenkant van de balzak en ze zachtjes naar beneden trekt, kan hij nog even door.

Seks onderbreken

En dan kun je er ook nog voor kiezen om de seks even te onderbreken. Het is niet de leukste oplossing, want je zal helemaal in de stemming zijn en er niet mee willen stoppen, maar zo zorg je er wel voor dat het langer duurt. Dus als de opwinding te hoog oploopt, zullen jullie even afstand moeten nemen. Hierdoor kun je een paar minuten later weer door.

Oefening baart kunst, gelukkig. Wanneer jullie genoeg oefenen, zal hij vanzelf zijn orgasme langer uit kunnen stellen. En als hij dan toch echt te snel is gekomen, kan hij jou altijd nog op andere manieren verwennen.

Fotocredits:
Dokter Dokter

Share This

About the author