Waarom single zijn zo leuk is

Waarom single zijn zo leuk is

Natuurlijk, als single mis je het zo nu en dan best om lekker tegen de liefde van je leven aan te kruipen en alles in je eentje doen terwijl al je vriendinnen al gesetteld zijn, is niet altijd leuk. Toch heeft het vrijgezellen leven ook zo zijn voordelen.

Er is niemand om tegen je te schreeuwen wanneer je te laat bent omdat je niet kunt kiezen welke broek je het beste kunt combineren met die pumps en als je eindelijk je make-up perfect hebt aangebracht, staat er ook niemand zuchtend bij de deur op zijn horloge te kijken.

Ieder weekend is weer een groot avontuur. Tenslotte weet je maar nooit of je toevallig eindigt in het bed van een potentiele liefde.

Je hoeft geen rekening te houden met de planning van iemand anders. En wanneer je zelf op stap bent met de meiden hoef je je ook niet af te vragen of je vriend zich wel vermaakt.

Geen jaloezie.

Geen stress over het kopen van het perfecte verjaardagscadeau en je hoeft je ook niet druk te maken over of je nou wel of niet een cadeautje voor hem moet kopen als jullie een maand / half jaar / jaar samen zijn.

Je hebt seks omdat je zin hebt in seks, niet omdat je een ander wilt plezieren of omdat het routine is geworden.

Zin om een paar dagen in je joggingbroek op de bank te hangen, je vol te vreten met chips en je niet te scheren? Who cares?

De wc-bril staat altijd naar beneden, je hoeft geen stinkende sokken naast de wasmand weg te halen en je kunt zoveel girly decoratie kopen als je maar wilt voor je eigen stulpje, je hoeft toch met niemand te overleggen.

Je hebt geen schoonouders om je druk over te maken.

 

Fotocredits:
Love and Grace Media

Share This

About the author