Waarom single zijn tijdens de feestdagen helemaal niet erg is

Waarom single zijn tijdens de feestdagen helemaal niet erg is

Single tijdens de decembermaand? Je kunt je heel alleen en zielig voelen, maar je kunt er ook eens extra van genieten. Want zeg nou zelf; soms is single zijn zo verkeerd nog niet. Om deze redenen bijvoorbeeld! 

Je hoeft geen cadeautje te zoeken

Het is heel leuk natuurlijk als jouw lieverd een fantastisch cadeau voor jou heeft gekocht, maar het verhoogt de druk wel om zelf ook iets leuks te kopen voor de feestdagen. Want een geschikt en origineel cadeautje vinden, is zo makkelijk nog niet. Als je geen vriend hebt, scheelt dit een heleboel gedoe. Koop gewoon een cadeautje voor jezelf. Een stuk minder lastig en je weet zeker dat het in de smaak zal vallen!

Geen Kerstdagen verdelen 

Dat er maar twee Kerstdagen zijn, wil nog wel eens voor problemen zorgen als je niet alleen je eigen familie, maar ook je schoonfamilie tevreden moet stellen. Single zijn brengt als voordeel met zich mee dat je aan hooguit één familie een bezoekje hoeft te brengen. Dit beperkt het aantal verplichtingen en het scheelt een heleboel geruzie.

Flirt er op los

Op Nieuwjaarsavond de hele avond bij je liefje staan? Jij niet hoor! Als single heb je de mogelijkheid om de knapste man op het feestje uit te zoeken en hem om twaalf uur als eerste om de nek te vliegen om hem een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Tijd voor jezelf

En tenslotte heb je alle mogelijkheid om eens wat tijd voor jezelf te nemen als je geen vriendje hebt dat je tevreden moet stellen. Lekker met een dekentje op de bank de leukste kerstfilms kijken dus! En er is niemand die er wat van zegt als jij hele ladingen chocolademelk met slagroom en kerstkransjes naar binnen werkt. Geniet er maar van!

Fotocredits:
Single 2 Travel

Share This

About the author