Waarom je niet moet daten met een bezette man

Waarom je niet moet daten met een bezette man

Het lijkt zo logisch; vreemdgaan doe je gewoon niet. Toch zijn er heel wat vrouwen die zelf niet vreemdgaan, maar wel voor de charmes van een bezette man vallen. Is dat eigenlijk niet net zo erg? Dit zijn tien redenen waarom je niks moet beginnen met een man die bezet is.

1. Er zit geen toekomst in

Hij voelt zich misschien heerlijk bij je en in een verliefde bui kan hij weleens zeggen dat hij zo graag een toekomst met jou samen wil. Dat gaat niet gebeuren. Hij is niet voor niks nog steeds samen met zijn vriendin of vrouw en hij zet dat echt niet allemaal aan de kant om met jou verder te gaan. Dream on.

2. Hij vermijdt lastige situaties

Mannen die vreemdgaan en dit niet aan hun vrouw vertellen, zijn een ster in het vermijden van lastige situaties. Je weet nu meteen hoe hij in het vervolg lastige problemen op zal lossen; niet. Deze mannen willen geen oplossing, ze vluchten weg voor hun problemen.

3. Het is vermoeiend

Ja echt, het is vermoeiend om vreemd te gaan. Niet alleen omdat je urenlang seks hebt op de meest onverwachte tijden, maar vooral omdat je het constant geheim moet houden. Al het liegen en bedriegen zal je opbreken op een gegeven moment. Niemand houdt dat lang vol.

4. Hij snoept van twee walletjes

Hij heeft het goed voor elkaar, thuis staat zijn vrouw klaar met het eten terwijl jij ondertussen zorgt voor die spetterende seks. Op deze manier heeft hij het beste van twee werelden en maakt hij eigenlijk misbruik van twee vrouwen. That bastard!

5. Hij heeft geen respect voor zijn vrouw

Hier kan ik kort over zijn. Kan jij van iemand houden die zijn eigen vrouw bedriegt? Kan jij het bed delen met een man die zo respectloos is tegenover zijn partner?

Getrouwde man2

6. Je bent van hem afhankelijk

Het lijkt misschien of je alle vrijheid hebt, maar dat heb je niet. Je bent volledig van hem afhankelijk en je kunt alleen met hem afspreken als het hem uitkomt. Wanneer hij besluit dat hij alleen nog maar met zijn vrouw verder gaat, kan hij jou zomaar aan je lot overlaten. Het leven van een minnares gaat niet over rozen.

7. Je houdt jezelf voor de gek

Hoe mooi het in je hoofd ook lijkt, je houdt jezelf gewoon voor de gek. Als je echt zoveel voor hem zou betekenen als hij zegt dan was hij al lang weggegaan bij zijn vrouw of vriendin.

8. Je zult de schuld krijgen

Mannen houden er niet van zich schuldig te moeten voelen. Wanneer hij betrapt wordt, zal hij er dan alles aan doen de schuld van zich af te schuiven. En wie krijgt dan de schuld? Juist, jij!

9. Je bent medeplichtig

Je kunt natuurlijk zeggen dat jij niet degene bent die vreemd gaat, maar je bent wel medeplichtig. Het is dus ook jouw schuld dat er een vrouw is die pijn gedaan wordt en er misschien zelfs kinderen zijn die hun eigen vader niet meer kunnen vertrouwen.

10. Er is te weinig tijd om te verspillen

Het heeft geen zin om tijd te steken in een affaire die nooit tot iets zal leiden. Waarom zou je je kostbare jaren verspillen aan een man die je nooit voor jezelf zult hebben als je in de tussentijd ook opzoek kan gaan naar de ware?

Fotocredits:
Ronkealao
Chacha

Share This

About the author