Waar mannen zich aan ergeren bij het samenwonen

Waar mannen zich aan ergeren bij het samenwonen

De eerste weken dat jullie samenwonen, leven jullie misschien op een roze wolk. Maar helaas komt er vanzelf een moment dat je je steeds meer aan elkaar gaat ergeren. Niet alleen vrouwen hebben hier last van, maar ook mannen. Dit vinden zij zo vervelend. 

Zeuren

Vrouwen zijn kampioen in zeuren, althans, zo denkt de man er over. Over het algemeen weten vrouwen altijd beter wat er moet gebeuren en beginnen ze daar iets te vaak over. Hierdoor krijgt manlief het gevoel dat het toch nooit goed is wat hij doet. Want hoe hard hij ook zijn best doet, commentaar krijgt hij toch wel. Dus geef hem liever een complimentje voor de dingen die hij wel goed doet. Positiviteit werkt zoveel beter!

Heel veel contact

Jullie wonen al samen en zien elkaar dus als het goed is vrij regelmatig, dus hij heeft zo nu en dan ook tijd voor zichzelf nodig. Hem de oren van z´n hoofd kletsen zodra hij thuis komt, is misschien niet zo slim. De meeste mannen vinden het fijn om eerst even tot rust te kunnen komen. Bestook hem overdag ook niet met appjes waar je meteen antwoord op wilt hebben. Soms is het ook wel eens lekker om even niet met elkaar bezig te zijn.

Kinderen

Het hebben van kinderen is als het goed is ook voor hem een hele (positieve) verandering in zijn leven. Maar je kunt het ook overdrijven. Vrouwen hebben iets meer dan mannen de neiging om meteen hun hele leven om te gooien. Maak ook tijd voor elkaar en laat niet alles alleen maar om de kinderen draaien.

Geen seks meer

Samenwonen en vooral zodra er kinderen komen, is vaak een killer voor je seksleven. Het is echter ontzettend belangrijk om elkaar aan te blijven raken en tijd voor elkaar te maken. Zorg voor voldoende actie tussen de lakens. Dat is ook een fijne manier van ontspanning.

Fotocredits:
Mind the Science Gap

Share This

About the author