Sneller zwanger met twee keer seks

Sneller zwanger met twee keer seks

Probeer je zwanger te raken en doe je er alles aan om je vruchtbaarheid te vergroten? Er zijn heel wat theorieën over hoe je het snelst zwanger kunt worden. De een zegt dat je zo vaak mogelijk seks moet hebben, terwijl de ander juist beweert dat dit niets helpt. Nu lijkt er echter eindelijk antwoord te zijn op deze vraag. 

Zwanger worden?

Zo vaak mogelijk seks hebben om de kans op zwangerschap te vergroten? Natuurlijk zul je eerder het juiste moment weten te vinden wanneer jullie heel vaak seks hebben, maar het is niet nodig. Tesnlotte blijven de zaadcellen lang genoeg in leven om een keer per twee dagen seks te kunnen hebben en toch zwanger te kunnen raken. Wanneer je te veel seks hebt kan het namelijk ook averechts werken. Het wordt een moetje in plaats van dat je het doet omdat het zo fijn is. De kans is dan kleiner dat je een orgasme bereikt en juist dat vergroot de kans op bevruchting.

Vers sperma

Toch kan meer seks wel zorgen voor een zwangerschap, maar dan vooral wanneer de seks twee keer vlak na elkaar plaatsvindt. Je kunt dus rustig één of twee dagen geen seks hebben en vervolgens een dagje samen het bed in duiken. Wanneer een man namelijk twee keer binnen korte tijd klaarkomt, is het sperma de tweede keer veel verser. En vers sperma bestaat uit snelle zwemmers!

Twee keer per uur

Uit onderzoek bleek dat wanneer mannen twee keer in een uur tijd klaarkomen de kans op bevruchting drie keer zo groot is. Dit werd getest aan de hand van sperma dat in het ziekenhuis in de baarmoeder van de vrouw werd gebracht.

Dus probeer eens wat vaker achter elkaar seks te hebben, maar wel alleen als jullie ook echt zin hebben. Anders wordt seks een verplichting en dat is voor niemand leuk. Het zal ook weinig bevordelijk zijn voor de bevruchting wanneer jullie er met tegenzin aan beginnen.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author