Vrouwen schamen zich voor hun lichaam

Vrouwen schamen zich voor hun lichaam

Heel wat vrouwen zijn onzeker over hun lichaam. De naderende zomervakantie gaat dan ook vaak gepaard met heel wat bikinistress. Want het is heerlijk natuurlijk, die warme zon en het strand, maar in het openbaar een bikini dragen is een spannend moment. 

Zo spannend zelfs, dat 45% van de vrouwen liever voor haar nieuwe lover uit de kleren gaat dan dat ze in haar bikini het strand op gaat. Meer dan de helft van hen maakt zich vooral zorgen om hun buik. Maar ook de omvang van de borsten zijn een punt van onzekerheid.

Toch is het opvallend dat veel vrouwen het blijkbaar minder eng vinden om hun kleding uit te trekken voor hun nieuwe liefde. Al wordt ook daarbij toch liever het licht gedimd of zelfs helemaal uit gedaan. Over het algemeen is het echter wel zo dat wat extra kilo´s beter zichtbaar zijn in een bikini dan zonder kleding aan.

Uiteindelijk kun je je er zelf erg druk over maken, maar heeft het uiteindelijk weinig zin. Beter kun je lekker genieten van het warme weer en gewoon je kleding uit doen. Anders kun je altijd proberen een rustig strandje uit te zoeken in het buitenland. Een sarong over je bikini is ook een goede oplossing.

Fotocredits:
Bellamandy

Share This

About the author