Vrouwen komen niet klaar tijdens een onenightstand

Vrouwen komen niet klaar tijdens een onenightstand

Een onenightstand lijkt misschien heel spannend en opwindend, toch blijkt dat veel vrouwen moeite hebben met klaarkomen wanneer ze met een wildvreemde het bed in duiken. Mannen komen dan ook een stuk makkelijker klaar tijdens dit avontuurtje.

Slechts 40% van de vrouwen die een onenightstand hebben, komt klaar. Bij de mannen weet daarentegen zo’n 80% het hoogtepunt te bereiken. Hoe het komt dat dit vrouwen niet lukt? Door een gebrek aan communicatie. Want communiceren blijkt heel hard nodig tijdens de seks, maar toch ook lastig met iemand die je niet zo goed kent.

In bed is het heel belangrijk om aan te geven wat je lekker vindt en waar je extra van geniet. Als het goed is praat je hier zo nu en dan met je partner over en weet hij dan ook goed waar jij opgewonden van wordt en hoe je klaar kunt komen. Met een onenightstand ontbreekt deze communicatie en daarom weten mannen niet hoe ze de vrouw het beste tot een hoogtepunt kunnen laten komen.

En  als we hem niet eens vertellen wat hij fout doet, kunnen we het hem natuurlijk ook niet kwalijk nemen. Dus kom je bijna nooit klaar tijdens een onenightstand? Dan is het misschien een idee om toch te proberen wat beter te communiceren, al maak je alleen maar gebruik van non-verbale communicatie. Wat harder kreunen als hij de juiste plekjes bereikt en spontaan stil vallen zodra hij verkeerd zit moet toch duidelijk zijn.

Fotocredits:
Just Loving

Share This

About the author