Vrouwen hebben vaker seks met elkaar

Vrouwen hebben vaker seks met elkaar

Eigenlijk is het geen onverwachte conclusie dat vrouwen steeds vaker het bed met elkaar delen, tenslotte zien we het overal. Het wordt bijna overal geaccepteerd als twee vrouwen elkaar een zoen geven of zelfs iets verder gaan dan dat.

Britney en Madonna lieten de hele wereld jaren geleden al weten dat zoenen met een vrouw best kan. Sindsdien lijken steeds meer vrouwen nieuwsgierig naar een seksueel uitstapje met iemand van hetzelfde geslacht. Waar mannen grotendeels blijven vasthouden aan vrouwelijke sekspartner, vergroten vrouwen hun kansen door niet zo kritisch te zijn en overal voor open te staan.

vrouwen seks

Tussen 1990 en 2012 is er nauwelijks een verhoging geweest in het aantal mannen dat het wel eens met een andere man heeft gedaan. In dezelfde periode is het aantal vrouwen dat een seksuele handeling met een andere vrouw verrichtte echter verviervoudigd.

Vrouwen lijken ook op het gebied van porno niet zo selectief als de mannen. Eigenlijk kunnen wij van vrij veel handelingen opgewonden worden, of het nou om vrouwen met mannen, mannen met mannen of vrouwen met vrouwen gaat. Flexiseksueel als we zijn, staan we overal voor open.

Bronnen:
Spuiten en Slikken

Fotocredits:
Truth and Beauty Bombs
Spuiten en Slikken

 

Share This

About the author