Vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing; het schijnt een probleem te zijn waar 1 op de 5 mannen last van hebben. Toch wordt er veel te weinig over gepraat. Daarom is de campagne 1opde5.nl van start gegaan om ons bewust te maken van het probleem.

Vroegtijdige zaadlozing kan een groot probleem zijn voor ons seksleven. Het is niet zo erg als een man zo opgewonden is dat hij een keertje te vroeg klaarkomt, maar wanneer dit vaker gebeurt, kan het erg vervelend zijn. Niet alleen komen wij vrouwen zo niet aan onze trekken, ook is het voor het zelfbeeld van mannen niet goed. Wanneer ze steeds te snel klaarkomen, voelt dit als falen en gaan ze aan zichzelf twijfelen.

Het is daarom goed om te weten dat ze echt niet de enige zijn. Sommige mannen hebben er altijd al last van gehad, bij anderen begint het pas op latere leeftijd. Het goede nieuws is dat een gesprek met je huisarts veel zou kunnen helpen. Soms zijn wat tips al voldoende, maar in andere gevallen is een behandeling nodig.

Om ervoor te zorgen dat meer mannen naar de dokter stappen om over hun probleem te praten, is op 1opde5.nl meer informatie te vinden over vroegtijdige zaadlozingen. Naast veel informatie zijn er ook blogberichten op de site te vinden. Hier kun je bijvoorbeeld leuke feitjes over orgasmes lezen en krijg je tips om langer te genieten van seks.

Fotocredits:
Knack 

 

Share This

About the author