Vluchten in seks tijdens de feestdagen

Vluchten in seks tijdens de feestdagen

Zit jij tijdens de kerstdagen ook noodgedwongen bij je schoonouders op de bank? Uit onderzoek blijkt dat tachtig procent van de Nederlanders minstens één van de kerstdagen bij de schoonfamilie doorbrengt en dit levert nog wel eens frustraties op. Wat je dan doet? Afleiding zoeken in seks. 

Of dat is tenminste wat de overspelwebsite AshleyMadison concludeert aan de hand van hun onderzoek onder meer dan honderdduizend leden wereldwijd. Tijdens de feestdagen heeft maar ongeveer de helft van de stellen seks, de andere helft houdt zich liever in tot ze weer in hun eigen bedje slapen. Of nou ja, inhouden, de mannen zorgen wel dat ze op een andere manier aan hun trekken komen. Maar liefst 89% van de mannen gaat opzoek naar porno op zijn eigen telefoon, laptop of tablet of zelfs de computer van zijn schoonouders. Say what?

Ook op de overspelsite is het op en rond de feestdagen opeens een stuk drukker dan normaal. Het schijnt bovendien zo te zijn dat 15% van de mannen en 22% van de vrouwen het voor elkaar krijgt om er tussenuit te sneaken zodat ze hun minnaar of minnares kunnen zien. Tja, de feestdagen zorgen voor een heleboel avontuurtjes.

Fotocredits:
Enchancement X

 

Share This

About the author