Vijf Valentijncadeautjes die we niet willen hebben

Vijf Valentijncadeautjes die we niet willen hebben

Valentijnsdag komt er aan en dat zorgt altijd voor een hoop stress. Want moet je nou wel of niet een cadeautje kopen voor je nieuwe liefde? En zou hij ook een cadeautje voor jou hebben? Nou maar hopen dat hij niet één van de volgende vijf cadeautjes voor je heeft gekocht. 

Natuurlijk is het lief als je vriendje wat voor je heeft gekocht, maar je zit nou eenmaal niet op alle cadeautjes te wachten. Misschien is het dan ook verstandig om dit artikel heel subtiel door hem te laten lezen. Weet hij meteen wat hij in ieder geval niet moet kopen.

1. Dieetboek

Hij zal het vast lief bedoelen, dat boek van Sonja Bakker, maar Waag. Het. Niet. Een vrouw de hint geven dat ze wel wat kilootjes af mag vallen is vragen om problemen. Andere cadeautje die te maken hebben met afvallen zijn ook niet welkom. Dus kom ook maar niet met een weegschaal aanzetten.

2. Lingerie

Natuurlijk, als je een perfect setje krijgt, is lingerie best leuk als cadeautje. Maar zeg nou zelf, hoeveel vriendjes weten zo goed wat hun vriendin draagt? De kans is groot dat hij met de verkeerde maat aan komt zetten en niets is zo gênant als moeten uitleggen dat jouw borsten toch écht twee maten kleiner zijn dan die bh.

3. Huishoudspullen

Nog zo´n leuk cadeautje; spullen voor in huis. Een nieuwe stofzuiger, dweil of keukenmachine; het zegt genoeg. Praktisch, maar totaal niet romantisch.

4. Cadeautjes voor hem

Je hebt natuurlijk ook van die jongens die denken dat ze heel slim een cadeautje kunnen geven dat ze zelf eigenlijk heel leuk vinden. Bioscoopkaartjes voor een spannende actiefilm, een tegoedbon voor een middagje karten of een nieuw computerspelletje. “Ja maar, dat vond jij toch ook leuk schat?” Yeah right! 

5. Iets dat zijn ex ook had

En dan zijn er nog van die jongens die denken te weten wat een meisje leuk vindt, omdat zijn ex dat ook vond. Het luchtje cadeau krijgen dat zijn ex ook altijd op had? Nee bedankt!

Fotocredits:
All Valentineday Cards 

Share This

About the author