Vijf fouten die vrouwen maken in de liefde

Vijf fouten die vrouwen maken in de liefde

Natuurlijk begrijpen we best dat het niet slim is om stiekem zijn telefoon te checken op berichtjes van een vrouwelijke collega en we weten ook wel dat het leven geen sprookje is, maar soms is het zo lastig om alles goed te doen. Vrouwen zijn ook maar mensen en dus maken we regelmatig fouten in de liefde.

# 1 Zijn telefoon / e-mail controleren

Als je vent even de kamer uit is om een bezoekje aan het toilet te brengen, weet jij niet hoe snel je bij z’n telefoon moet komen. Alle codes en wachtwoorden ken je natuurlijk uit je hoofd, waardoor je zonder problemen zijn berichtjes en e-mails kunt checken. Niet dat hij vreemd gaat, maar je weet maar nooit. Veel meer dan een ‘’Ok, is goed’’ appje naar een vrouwelijke collega kun je niet vinden, maar het zal toch een keer gebeuren… Doe. Het. Niet. Vertrouwen is ontzettend belangrijk in een relatie. Veel mannen zijn er absoluut niet van gecharmeerd als jij hem in de gaten houdt en de kans is dan ook groot dat het niet uit gaat omdat hij met een blonde bimbo heeft liggen rollebollen, maar omdat jij hem niet kan vertrouwen en hij je daarom de deur uit zet.

# 2 Denken dat je niet zonder hem kunt

Eigenlijk gaat het al tijden niet goed tussen jullie, maar om er nou een eind aan te maken, dat gaat wel heel ver. Want wat moet je nou zonder hem? Of hij maakt het plotseling uit en jij blijft hem wekenlang stalken met berichtjes of hij je alsjeblieft terug wilt nemen. Je kunt namelijk nooit meer over hem heen komen. Think again! We zijn onafhankelijke vrouwen en kunnen best zonder onze man, al zal het in het begin niet altijd makkelijk zijn. Gelukkig went alles, ook het leven zonder vent.

fouten die vrouwen maken

# 3 Oude koeien uit de sloot halen

Ben je boos omdat je vriend niet naar die belangrijke sportwedstrijd van je is komen kijken? Zeg dan tegen hem dat je het jammer vond dat hij er niet bij was, in plaats van hem met allerlei andere problemen te confronteren. Oude koeien uit de sloot halen heeft echt geen zin en je hoeft het probleem ook niet groter te maken dan het is. Dus begin niet over bindingsangst, maar zeg gewoon dat je het prettig zou vinden als hij zich meer in jou zou interesseren.

# 4 Vrienden verwaarlozen

Je hebt eindelijk de liefde van je leven gevonden en je wilt geen seconde van de tijd die jullie samen kunnen besteden missen, maar toch zul je ook tijd moeten besteden aan je vrienden. Hoeveel vriendschappen gaan er niet kapot omdat een van beide opeens een vriend heeft? Zonde! Want die lieve vriendinnen heb je maar al te hard nodig wanneer het even iets minder goed gaat in je relatie.

# 5 Denken dat je het relatiewiel moet uitvinden

Clichés zijn er niet voor niets, ze hebben nou eenmaal eerder bewezen te werken. Dus doe niet steeds ontzettend veel moeite om alles op je eigen manier te doen, soms kun je het beste gewoon even luisteren naar relatieadvies van je moeder.

Fotocredits:
UK Finance
Loverog

Share This

About the author