Vijf films die je niet wilt zien na een break-up

Vijf films die je niet wilt zien na een break-up

Als je in je eentje ligt te snotteren in bed omdat je vriend er vandoor is gegaan met een ander of hij besloten heeft dat jullie relatie toch niet werkte, is het heel verleidelijk om dagenlang alleen maar films te kijken met een doos chocola op schoot. Zorg dan wel dat je deze vijf films vermijdt. Seriously, dit wil je echt niet zien als je hart uit elkaar knalt van liefdesverdriet.

The Notebook

Wellicht is The Notebook een van de meest romantische films ooit gemaakt. En een echte tranentrekker, maar ook zonder deze film stromen de tranen al over je wangen. Dus laat hem lekker even in de kast staan, de romantiek komt later wel weer.

 ‘THE BREAK-UP’

The Break-Up

Vince Vaughn en Jennifer Aniston tonen in deze film een ietwat hilarische break-up, maar waarschijnlijk kun jij de humor hier nog even niet van inzien. Want zo’n break-up is gewoon HEEL naar.

 films love actually

Love Actually

Geen enkele andere film heeft zoveel liefde en leuke koppels bij elkaar. In het begin zijn er bij iedereen wat problemen, maar uiteindelijk vindt iedereen de liefde. Behalve jij.

 films notting hill

Notting Hill

De liefde van Julia Roberts en Hugh Grant is misschien leuk om naar te kijken als je zelf gelukkig in love bent, maar wanneer je net gedumpt bent, zal het je alleen nog maar sneller naar die bak Ben & Jerry’s doen grijpen.

 films 500 days of summer2

(500) Days of Summer

Deze film gaat over liefde en laat maar al te goed zien hoe moeilijk het is om over iemand heen te komen. Want het kan nou eenmaal zijn dat de liefde van je leven gewoon doorgaat met zijn of haar eigen leven en gelukkig wordt met iemand anders. Laat jij dat nu net even niet willen horen.

Fotocredits:
Inside Pulse
Jslevine1
Parade
Fogs Movie Reviews
Film Geeks

Share This

About the author