Verwen je lichaam met een vajacial

Verwen je lichaam met een vajacial

De mode op schaamhaargebied is kaal, kaler kaalst. Helaas gaat het verwijderen van de haren gepaard met stoppels, wondjes en ingroeiende haren. Niet zo best voor je huid, niet mooi en bovendien slecht voor je gezondheid. De oplossing? Een vajacial!

Natuurlijk is het mooi om je schaamhaar goed bij te houden, deels of zelfs helemaal te verwijderen. Helaas is dit niet zo makkelijk gezegd als gedaan. In pornofilms ziet het er altijd zo mooi en glad uit, maar in real life hebben de meeste vrouwen last van veel ingroeiende haren en wondjes. Dit is niet alleen geen mooi gezicht, maar ook nog eens gevaarlijk. De wondjes zorgen namelijk sneller voor infecties waardoor het risico op genitale wratten en andere SOA’s vergroot wordt. Ai!

Een vajacial is als een facial, maar dan voor je vagina. Het zou dé oplossing moeten zijn tegen bultjes en ingroeiende haren na het waxen of scheren. Deze beautybehandeling speciaal voor je private parts is een nieuwe trend uit Amerika. In 50 minuten wordt je vagina gereinigd en weer helemaal glad en zacht gemaakt zodat hij rustig kan herstellen van de waxbehandeling.

Helaas is het succes van de vajacial nog niet doorgedrongen tot ons eigen kleine landje, maar gelukkig kun je ook zelf een mini vajacial doen. Leer hier hoe je dat doet.

Fotocredits:
Onokaoblog

Share This

About the author