Verliefd op een ander? Kan geen kwaad!

Verliefd op een ander? Kan geen kwaad!

Verliefd worden op een ander terwijl je in een relatie zit, je zou zeggen dat dit het einde betekent. Toch hoeft het zeker geen kwaad te kunnen en kan het zelfs een positieve invloed hebben op jullie relatie. Maar hoe zit dat nou precies?

Als je vlinders in je buik krijgt van een andere man, zul je misschien heel erg aan je relatie gaan twijfelen. Het is echter helemaal niet gek dat je zo nu en dan wat voor een ander voelt, zeker als jullie al lang een relatie hebben.

Uit onderzoek blijkt dat een verliefdheid juist veel goed kan doen voor je relatie. Sommige mensen zetten deze verliefde energie namelijk om in meer seks en passie in hun eigen relatie. Als je graag eerlijk wilt zijn over je verliefdheid tegen je partner, kan het jullie dichter bij elkaar brengen. Maar je kunt het ook gewoon voor jezelf houden, mits je er niets mee doet natuurlijk. Veel mensen merken dat ze vanzelf meer energie in hun relatie gaan steken op het moment dat ze kriebels krijgen van een ander.

Overigens kan het ook zo zijn dat je verliefd wordt op een ander omdat je iets mist in je eigen relatie. In dat geval zal de verliefdheid juist eerder er voor zorgen dat jullie verder uit elkaar groeien. Dan is het beter om dit met je partner te bespreken en of iets aan jullie relatie te verbeteren of er een punt achter te zetten.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author