Vergeet zijn ballen niet!

Vergeet zijn ballen niet!

Veel vrouwen zijn vooral gericht op de piemel van hun bedpartner. Niet zo gek, want die is (in veel gevallen) niet te missen. Toch zijn ook zijn ballen erg belangrijk wanneer je hem wilt bevredigen. Vergeet ze dan ook niet! 

Wanneer jullie seks hebben, gaat het puur om zijn piemel die in je gaat. Tijdens het voorspel is het echter fijn voor de man wanneer je zijn ballen er ook bij betrekt. Het kan erg fijn voor hem zijn wanneer je hier voorzichtig mee speelt.

Gevoelig

De ballen van een man zijn over het algemeen erg gevoelig. Dat betekent dat je er voorzichtig mee om moet gaan. Doordat ze zo gevoelig zijn, is het echter wel extra fijn wanneer je er iets mee doet tijdens de seks. Veel vrouwen vergeten dat ze een man ook via zijn ballen kunnen bevredigen en dat is natuurlijk jammer.

Orale seks

Een goede manier om de ballen er bij te betrekken is door ze te strelen terwijl jij hem aan het pijpen bent. Je kunt aan de reactie van je vriend merken wat hij fijn vindt en hoe stevig je ze vast kunt pakken. Bij de ene man zijn ze nou eenmaal gevoeliger dan bij de ander. Vraag hem gerust wat hij fijn vindt en probeer verschillende dingen uit. Veel mannen vinden het ook fijn als je hem daar kusjes geeft of zijn ballen likt.

Pijn

Zoals gezegd zijn ballen erg gevoelig en zal het daarom ook wel eens voorkomen dat een man hier pijn aan krijgt. Het lijkt wel eens als excuus gebruikt te worden, maar het is echt zo dat mannen pijnlijke ballen kunnen krijgen wanneer ze seks hebben of gewoon erg opgewonden zijn, maar vervolgens niet klaarkomen. Wees je hier dus bewust van. Overigens is dat geen reden om tegen je zin in seks te hebben. Er zijn immers ook andere manieren waarop hij klaar kan komen, met of zonder jouw hulp.

Fotocredits:
Pixabay

Share This

About the author