Vegetariërs houden van orale seks

Vegetariërs houden van orale seks

De Amerikaanse datingsite OKCupid kwam na het doen van een onderzoek onder hun leden tot een interessante conclusie: vegetariërs zouden meer genieten van het geven van orale seks dan vleeseters.  

Het onderzoek werd uitgevoerd onder meer dan 250.000 gebruikers van de datingsite OKCupid. Zij gaven onder andere antwoord op de vraag of zij er plezier aan beleven om orale seks te geven. De resultaten hiervan zijn in onderstaande grafiek te lezen.

vegetariers

Sowieso is de grafiek opvallend te noemen. Het is meteen zichtbaar dat mannen veel meer van orale seks genieten dan vrouwen. Wat is dat toch met vrouwen en orale seks? Mannen vinden het heerlijk om getrakteerd te worden op een lekkere pijpbeurt, maar blijkbaar beleven wij hier weinig plezier aan.

De groene balkjes representeren de vegetariërs in het onderzoek en de grijze balkjes de vleeseters. Het is inderdaad zo dat vegetariërs vaker aangeven van het geven van orale seks te genieten dan vleeseters. Helaas heeft de datingsite niet onderzocht waardoor het verschil mogelijk te verklaren is.

Wel is het al een tijdje duidelijk dat vegetariërs over het algemeen fitter, slanker en gezonder zijn omdat zij geen cholesterol uit vlees binnenkrijgen. Dus misschien is het een idee om allemaal wat te minderen met vlees. Als het niet voor het dierenleed, het milieu of je eigen gezondheid is, doe het dan in ieder geval voor je seksleven. Wat minder vlees op ons bord zou tenslotte wel eens voor wat meer vlees in de mond kunnen zorgen.

Fotocredits:
SBM

Share This

About the author