Valentijncadeaus voor hem

Valentijncadeaus voor hem

Valentijn is altijd een lastige dag. Je wilt het niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar je vriend zit waarschijnlijk ook niet te wachten op een bos rozen en hartjessnoepjes. Doe daarom ideeën op met deze tips voor de leukste Valentijncadeautjes.

Etentje
Liefde gaat door de maag, dus wat is een beter cadeautje dan een romantisch etentje? Kies een goed restaurant uit of maak gebruik van je eigen kookkunsten. Wat kaarsjes op tafel, zijn lievelingseten op zijn bord en een prachtige vrouw tegenover hem, wat wil hij nog meer?

Erotisch cadeau
Willen jullie er een spannend avondje van maken? Geef hem dan een erotisch cadeau, zoals een nieuw seksspeeltje of een mooi lingeriesetje voor jezelf. Vind je het leuker als hij zelf wat uit kan kiezen? Geef hem dan de Verleidingsbon cadeau.

Dates
Geef je vriend op Valentijn twaalf enveloppen cadeau met leuke ‘dates’ die jullie het komende jaar gaan doen. Iedere maand mag hij een van de enveloppen openmaken. Deze dates kunnen bovendien zo duur als je zelf wilt. Samen koekjes bakken, een lekkere massage van jou, chocolade fonduen, naar de film, wat drinken op het terras, alles kan!

Ontbijtje op bed
Bestel een ontbijt op bed dat ’s ochtends bij hem bezorgd wordt. Slaap je bij je vriend of wonen jullie samen? Dan hebben jullie een romantisch ontbijtje voor twee. Lekker met verse aardbeien en een fles champagne.

Taart
Niet zoveel geld te besteden? Bak dan een lekkere taart of muffins voor je vriend. Bijvoorbeeld in de vorm van een hartje of met roosjes er op. Romantisch en ontzettend lekker.

Fotocredits:
We Hate Cleaning

Share This

About the author