UnHung Hero: Does size matter?

UnHung Hero: Does size matter?

Veel vrouwen zullen zeggen dat de grootte van een penis niet veel uitmaakt, omdat het gaat om wat je er mee doet. Maar is dat wel zo? De Amerikaanse Patrick Moote werd afgewezen door zijn vriendin omdat hij een te kleine penis zou hebben. Daarom besloot hij in zijn documentaire antwoord te vinden op de vraag: Does size matter?

In 2012 vroeg de dertigjarige Patrick Moote zijn vriendin ten huwelijk op nationale televisie. Miljoenen kijkers konden zien hoe zij hem afwees. De grootste reden? Hij zou een te kleine penis hebben.

Does size matterPatrick Moote liet het er niet bij zitten en besloot een documentaire te maken waarin hij de hele wereld afreisde om een duidelijk antwoord te vinden op al zijn vragen. Want wat vinden vrouwen nou echt belangrijk aan een penis? En zijn er manieren om hem groter te maken?

Hij praat met mensen overal ter wereld. Zo gaat hij naar New York, Taiwan, Korea en Papoea Nieuw Guinea. Bovendien gaat hij langs bij ex-vriendinnen, doktoren, antropologen en mensen die in de seksindustrie werken. Ook spreekt hij af met Jonah Falcon, de man met de grootste penis ter wereld.

Het is niet duidelijk hoe groot de penis van Patrick Moote precies is, maar hij wordt omschreven als kleiner dan gemiddeld. Toch lijken veel vrouwen hier niet echt van te schrikken. Patrick Moote heeft geen moeite met de grootte van zijn geslacht. Hij is dan wel niet heel indrukwekkend of speciaal, maar hij vindt hem toch geweldig.

 

Fotocredits:
Urban Post
Hollywood Reporter

Share This

About the author