Trouwen of niet?

Trouwen of niet?

Als je een lange tijd een relatie hebt en jullie toe zijn aan wat extra, kunnen jullie er voor kiezen om te trouwen. Alleen wanneer is de tijd daarvoor aangebroken? En willen jullie eigenlijk wel trouwen?

Er zijn heel wat vrouwen die er van dromen ooit te mogen trouwen met de liefde van hun leven. Toch komt het er lang niet altijd van. Soms omdat ze de liefde van hun leven niet kunnen vinden, maar soms ook om een andere reden. Er zijn steeds meer stellen die er voor kiezen om niet in het huwelijksbootje te stappen. Zij vinden een geregistreerd partnerschap voldoende. Tenslotte is een bruiloft erg duur en wanneer je er weinig waarde aan hecht, heeft het geen meerwaarde.

Gemiddeld trouwen mannen wanneer ze ongeveer 33 jaar oud zijn. Vrouwen doen dit als ze zo´n drie jaar jonger zijn. Rond deze periode hebben ze zich gesetteld. Ze hebben een vaste baan, een huis en soms zelfs al een kind. Een bruiloft is dan een logische volgende stap.

Of je wilt trouwen of niet hangt helemaal van jezelf af. Het is niet nodig, zelfs niet als je kinderen hebt, maar wel leuk natuurlijk. Het kost flink wat geld, maar het is dan ook een dag die je nooit meer zult vergeten. Zijn jullie van plan om te gaan trouwen? Dan kun je op onderstaande sites wat inspiratie opdoen. Klik op de afbeelding voor de link.

Bruiloft Inspiratie Logo verkleind

 

 

 

 

The Perfect Wedding_Seks&Relaties_Planetfem

 

 

 

 

Fotocredits:
Pixabay

 

Share This

About the author