Trouwen bij de Mac, het kan!

Trouwen bij de Mac, het kan!

Het is misschien niet de eerste locatie die in je op komt als je vriend eindelijk voor je op z’n knieën is gegaan, maar trouwen bij de McDonald’s is echt mogelijk. In China kun je sinds kort je huwelijk in vijftien filialen van deze Amerikaanse fastfoodketen vieren.

Luxe bruidstaart, champagne en chique gerechtjes? Wat dacht je van milkshakes, hamburgers en frietjes! Een McDonald’s bruiloft is misschien wat anders dan je gewend bent, maar in ieder geval erg origineel. In Hong Kong is een aantal filialen begonnen met het aanbieden van deze mogelijkheid, omdat klanten hierom vroegen. Stellen die hun eerste date bij de grote gele M hadden gehad, wilden elkaar hier ook graag het jawoord geven.

En de klant is koning, dus dat kon geregeld worden. Voor slechts 217 dollar heb je al een bruiloft met zaal, decoratie, uitnodigingen, muziek en cadeautjes trouwdiner. Voor 750 dollar heb je een luxe optie met appeltaart, speciale ringen, een boeket, appeltaart en een kristallen McDonald’s huisje. Lijkt het jou ook wel romantisch om te trouwen tussen de hamburgers en Amerikaanse frietsaus? Helaas is dit in Nederland nog niet mogelijk, maar een bruiloft in China is natuurlijk altijd een optie. Bovendien heb je dan ook meteen de huwelijksreis gehad.

Fotocredits:
Froot

Share This

About the author