Tips voor een romantische stedentrip

Tips voor een romantische stedentrip

Gister schreven we al over een onderzoek van Relatieplanet.nl waaruit bleek dat singles na vijf dates met elkaar op stedentrip willen. Maar ook als je al een relatie hebt, kan het erg leuk zijn om een paar dagen samen naar het buitenland te gaan. Zeker met deze tips om je stedentrip zo fijn en romantisch mogelijk te maken!

  • Kies een leuke stad uit waar jullie allebei graag naartoe willen gaan. Dit kan één van de populaire steden zijn zoals Parijs, Rome of Londen, maar denk ook eens aan andere bestemmingen. Oost-Europa heeft bijvoorbeeld prachtige steden zoals Budapest en Krakau die minstens zo leuk zijn, maar wel een stuk rustiger en bovendien veel goedkoper.
  • Verras je lover met een lekkere fles champagne op de hotelkamer, een ontbijtje op bed of geurkaarsen. Met een telefoontje naar het hotel kun je vaak veel laten regelen.
  • Jullie kunnen natuurlijk op de Hop On Hop Off bus stappen om zoveel mogelijk van de stad te zien, maar een mooie wandeling of een fietstocht is vaak nog veel romantischer.
  • Kijk goed naar het hotel dat je boekt. Een spannend nachtje samen wordt al snel minder leuk als je hotelkamer aan een discotheek blijkt te grenzen en twee kleine eenpersoonsbedden is ook niet bepaald het toppunt van romantiek. Tenzij jullie graag apart slapen natuurlijk.
  • Overdag willen jullie waarschijnlijk de stad bekijken, maar zorg er ook voor dat je een leuk avondprogramma hebt. Een bezoekje aan een musical, wijntjes drinken op het terras of een avondje lekker dansen en swingen verhoogt de spanning.
  • En als afsluiting van een leuke avond beleven jullie vast een heerlijke nacht in het hotel. Vergeet niet een spannend lingeriesetje mee te nemen.

 

Fotocredits:
Hotelspecials

Share This

About the author