Tips voor een mindblowing orgasme

Tips voor een mindblowing orgasme

Lukt het jou zelden of zelfs helemaal niet om een orgasme te krijgen tijdens de seks, maar ook niet wanneer je op een andere manier gestimuleerd wordt? Met deze tips kan ook jij een mindblowing orgasme krijgen!

Oefen zelf

Om je lichaam te leren kennen, is het belangrijk om zelf genoeg te oefenen. Dus test vooral zelf uit wat jij lekker vindt. Zorg dat je dit ontspannen kunt doen en je alle privacy hebt. Als je zelf weet wat je lekker vindt, kun je dit veel makkelijker aan je partner duidelijk maken. Bovendien blijft de boel down under lekker doorbloed en hierdoor kun je de volgende keer weer makkelijker tot een orgasme komen.

Neem de tijd

Als je dan samen met je vriend gaat experimenteren, is het belangrijk dat jullie de tijd nemen voor elkaar. Ga eerst samen wat drinken en verhoog de spanning steeds een beetje. Neem alle tijd voor elkaars lichaam zodat je genoeg tijd hebt om opgewonden te worden. Mannen kunnen misschien binnen een paar seconden hun jongeheer gereed hebben, wij vrouwen doen er wat langer over.

Fantaseer

Dat je tijdens seks niet aan het boodschappenlijstje moet denken, is logisch. Maar een seksuele fantasie kan wel stimulerend werken. Dus laat je gedachten lekker gaan. Een groot deel van je orgasme zit namelijk gewoon tussen je oren.

Extra stimulatie

Wat meer stimulatie nodig dan alleen een paar handen? Gebruik dan eens een vibrator of een stimulerende gel. Zo heeft Durex Play O ontwikkeld, een gel die een tintelend gevoel geeft en de intensiteit van het orgasme verhoogt.

Verleg je aandacht

Het klinkt misschien gek na het lezen van een heel stuk dat gewijd is aan het vrouwelijk orgasme, maar eigenlijk is het het beste om er niet teveel mee bezig te zijn. Geniet van het contact tussen jezelf en je eigen lichaam of van de aanrakingen van je vriend. Het doel is hierbij niet om een orgasme te krijgen, maar puur om te genieten. Het orgasme volgt dan vanzelf. Hoe meer je er namelijk in je hoofd mee bezig bent, hoe groter de kans is dat het helemaal niet komt. Er zijn zelfs vrouwen bij wie het helemaal niet lukt om een orgasme te krijgen. Jammer, maar er zijn nog heel wat andere manieren om  te genieten van seks.

Fotocredits:
Lifestylegod

Share This

About the author