Tips voor een goede relatie

Tips voor een goede relatie

Wat is nou hét geheim voor een goede relatie? Natuurlijk is dit niet zomaar te noemen en verschilt het per persoon, maar er is wel een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. De volgende activiteiten hebben in ieder geval een positief effect op jullie relatie! 

Goede relatie?

Vraag drie relatietherapeuten naar het geheim voor een goede relatie, en je krijgt een hele lijst met antwoorden. Want nee, er is niet één geheim voor een perfecte relatie, maar er zijn wel meerdere dingen die je kunt proberen.

Samen sporten

Heb je ook wel eens gemerkt dat je heel vrolijk wordt als je gesport hebt? Je maakt dan endorfine aan, en dit stofje is niet alleen goed voor je humeur, maar ook voor je relatie. Nog een pluspunt; het heeft ook fijne gevolgen voor je libido.

Samen vrijen

En dat libido is natuurlijk ook belangrijk in een goede relatie. Want hoe je het ook went of keert, seks speelt vaak een grote rol. Kan jullie seksleven wel wat extra pit gebruiken? Verhoog de spanning door nieuwe plekken te proberen of een sexy outfit aan te schaffen.

Ga de competitie aan

Natuurlijk is het leuk om veel samen te doen, maar soms is het ook leuk om een keer iets tegen elkaar te doen. Gezonde competitie is goed voor je relatie. Dus speel een spelletje tegen elkaar of daag hem uit voor een wedstrijdje.

Toekomstplannen maken

Ook al is de toekomst misschien nog ver weg, het kan heel leuk zijn om er samen over te fantaseren. Het brengt jullie dichter bij elkaar en het laat zien dat je vertrouwen hebt in de relatie.

Spanning

En tenslotte is een beetje spanning op z´n tijd heel goed. Adrenaline geeft je relatie net even wat meer pit en het zorgt ook voor binding. Dus ga eens samen bungeejumpen, stap in de achtbaan of kijk een spannende film.

Fotocredits:
Women Online

Share This

About the author