Tips om een orgasme te bereiken tijdens de seks

Tips om een orgasme te bereiken tijdens de seks

Pas bleek dat vrouwen geen vaginaal orgasme kunnen bereiken. Eigenlijk bestaat er maar één soort vrouwelijk orgasme, en dat is het clitoraal orgasme. Hierdoor kan het lastig zijn om klaar te komen tijdens de seks. Met deze tips gaat het misschien lukken. 

On top 

Wanneer je als vrouw on top zit tijdens de seks, heb je een hele mooie positie. Het is dan namelijk mogelijk om je clitoris te stimuleren terwijl jullie met de daad bezig zijn. Dit kan met jouw of zijn vingers, maar bijvoorbeeld ook met een (kleine) vibrator.

Clitoris stimuleren

Je kunt je clitoris met zijn penis stimuleren door hem niet naar binnen te brengen, maar zijn penis langs je clitoris te bewegen.

Missionaris

Ook met de missionaris kun je je clitoris stimuleren. Begin op de normale manier en wanneer hij in je zit, beweeg je je benen naar binnen zodat ze tussen zijn benen terecht komen. Op deze manier kan hij nog steeds heen en weer bewegen, maar wordt ook je clitoris gestimuleerd.

Doggy

Niet alleen met de missionaris houding is het mogelijk om de clitoris meer te stimuleren, dit kan ook met doggy style. Ga hiervoor helemaal plat op je buik liggen. Doordat je helemaal plat ligt, ontstaat er meer wrijving en voel je veel meer van de penetratie.

Lukt het toch niet om klaar te komen tijdens de seks? Besteed dan veel aandacht aan het voorspel. Zorg dat je voldoende de tijd voor elkaar neemt voor je aan de seks zelf begint.

Fotocredits:
LA Weekly

Share This

About the author