Tips in de liefde voor nerds

Tips in de liefde voor nerds

Nerds zijn intelligente jongens die niet bekend staan om hun skills in de liefde. Jammer, dacht Nelly Litvak, hoogleraar wiskunde aan de Universiteit Twente. Daarom schreef ze een boek met liefdeslessen voor nerds: IQ to Love. 

Volgens haar hebben nerds duidelijke aanwijzingen nodig over hoe ze met vrouwen om moeten gaan, omdat dat niet iets is waar ze van nature goed in zijn. Vrouwen vinden het bijvoorbeeld fijn om zo nu en dan hun frustraties kwijt te kunnen. Ze willen het dan even van zich af praten en hebben alleen een luisterend oor nodig. Nerds zijn gewend overal een oplossing voor te willen zoeken. Dat is nou juist niet wat een vrouw nodig heeft. De tip van Nelly is dan ook: geef een vrouw nooit advies, tenzij je er om gevraagd wordt. En kijk ook dan heel goed uit wat je zegt!

Nelly Litvak benadrukt overigens geen expert te zijn op het gebied van relaties, maar ze heeft wel veel ervaring met de nerds en denkt er zo aardig wat vanaf te weten. Ze heeft haar boek dus geschreven als ervaringsdeskundige, puur om de nerds een eindje op weg te kunnen helpen in de liefde.

Fotocredits:
Board of Wisdom

Share This

About the author