Tinderen? Slechts de helft is vrijgezel!

Tinderen? Slechts de helft is vrijgezel!

Dat mensen online niet altijd de waarheid spreken, weten we inmiddels wel. Toch is het best schokkend dat slechts de helft van de mensen op Tinder daadwerkelijk vrijgezel zou zijn. De rest is gewoon op zoek naar een avontuurtje. 

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer een derde van de personen die je op Tinder tegenkomt eigenlijk getrouwd is. Dan heb je ook nog eens zo´n 12% die een relatie heeft. Net iets meer dan de helft van de gebruikers van deze datingapp is vrijgezel.

Eigenlijk zou je er vanuit moeten gaan dat de persoon die jouw match is, net als jij ook single is. Toch is dat vaak niet het geval. Heel wat mannen, maar ook vrouwen, zijn op zoek naar een beetje extra. Ze hebben een relatie of zijn zelfs al getrouwd, maar willen meer. Op datingsites gaan ze op zoek naar iemand voor een kortstondig avontuurtje. Het liefst zo dat hun partner er nooit achter komt.

Dus blijf goed opletten met wie je allemaal aan het daten slaat. Helaas gebeurt er online nog steeds veel te veel waar je achteraf spijt van hebt. Want niet iedereen is zo goed te vertrouwen als jij zelf.

Fotocredits:
Radio 10

Share This

About the author