Tien dingen waar mannen op afknappen in bed

Tien dingen waar mannen op afknappen in bed

Dacht je dat het mannen niet zoveel uit maakt hoe jij bent in bed, zo lang ze maar seks kunnen hebben? Helaas, ook mannen kunnen echt afgeknapt raken in bed. Voorkom daarom de volgende tien dingen als je het graag leuk wilt blijven houden tussen de lakens. 

Geur speelt een belangrijke rol, mannen houden nou eenmaal van vrouwen die lekker ruiken. Toegegeven, in bed gaat er wel eens heftig aan toe, maar ook dan is het fijn als je fris blijft ruiken. Klotsende oksels en zweetgeurtjes vindt hij niet fijn. Kies liever een speciaal luchtje uit wat je vlak voor de seks op spuit. Zo koppelt hij deze geur aan seks en zal hij na dit een aantal keer geroken te hebben al opgewonden worden van de geur alleen.

Niet alle vrouwen zijn even zeker over hun lichaam, maar onzekerheid is toch echt een afknapper voor veel mannen. Het geeft niets als je niet het lichaam van Doutzen Kroes hebt, maar het is wel erg jammer als je hierdoor weinig van jezelf durft prijs te geven. Ontspan en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Felle verlichting is misschien een beetje te spannend, steek dan een paar kaarsjes aan voor een romantisch sfeertje en verlichting waarbij je de nadruk niet teveel op je lichaam legt.

Denk je dat alle mannen gek zijn op dirty talk? Natuurlijk, het kan heel opwindend zijn als jij spannende dingen in zijn oor fluistert, maar je moet het niet overdrijven. Blijf dicht bij jezelf. Niets is zo ongemakkelijk als wanneer jij dingen tegen hem zegt omdat hij dat fijn zou moeten vinden, maar jij je er ondertussen zelf helemaal niet prettig bij voelt. Ook overmatig kreunen kun je beter niet doen. Zo nu en dan een geluidje is fijn, laat hem vooral weten hoe lekker je het vindt, maar schreeuw niet de hele buurt bij elkaar.

Eigenlijk kun je het beste ervoor zorgen dat je lichaam goed verzorgd is. Scheer je benen, houd je schaamstreek goed bij en was jezelf even van te voren. Maak gebruik van een goede deodorant en doe een lekker luchtje op. Blijf verder vooral jezelf en overdrijf niet. Laat hem weten wat je fijn vindt, maar ga niet over de top.

Fotocredits:
Gipom

Share This

About the author