Technologische seks op afstand

Technologische seks op afstand

Je vriend zit aan de andere kant van de wereld voor zijn werk en je moet hem en de seks een paar weken missen. Of je ontmoet een hele leuke jongen op internet en wilt eigenlijk meteen met hem het bed induiken, maar je hebt geen tijd om af te spreken. Kiiroo maakt seks op afstand mogelijk met een vibrator en een masturbator die aan elkaar zijn gekoppeld.

Het Nederlandse bedrijf Kiiroo gaat zich helemaal richten op online seks. Ze storten zich op een product waarbij het mogelijk is om high tech seks te hebben met iemand die zich niet in dezelfde ruimte bevindt als jij, maar misschien zelfs honderden kilometers verderop. Dit wordt gerealiseerd met behulp van een vibrator voor vrouwen en een masturbator voor mannen. Deze masturbator is een zwarte koker waarin acht ringen voor allerlei bewegingen kunnen zorgen.

De vibrator en masturbator reageren op elkaar. In de vibrator zitten sensoren die meten hoe snel en hoe diep de vibrator bij de vrouw naar binnen gaat. Deze signalen worden vervolgens doorgestuurd naar de masturbator van de man die automatisch op dezelfde manier gaat bewegen.

Deze nieuwe techniek zou niet alleen een goede oplossing kunnen zijn voor stellen die elkaar lang moeten missen, maar ook in de seksbranche op webcamgebied zou het heel wat toe kunnen voegen. De vraag is natuurlijk of het gevoel vergelijkbaar is met echte seks. Het ontbreken van een man in bed is wel een nadeel. Voor we weten hoe dit product precies werkt, zullen we nog even geduld moeten hebben.

Fotocredits:
Marketingfacts

Share This

About the author