Swingen wordt steeds populairder

Swingen wordt steeds populairder

Ben jij ook gegrepen door de spannende tv-serie Nieuwe Buren? Deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort, wordt al een aantal weken uitgezonden op tv, en dat is te merken. Het begrip ´swingen´ dat hoofdonderwerp is van de serie, blijkt opeens een stuk populairder te zijn. 

Nieuwe Buren gaat over het koppel Peter en Eva die samen het verlies van hun ongeboren dochtertje proberen te verwerken in de nieuwbouwwijk waar ze eigenlijk gehoopt hadden als gelukkig gezinnetje te wonen. Dan komen ze in contact met hun buren, Steef en Rebecca, die een swingers bestaan leiden. Ze gaan regelmatig naar een parenclub en hebben een open relatie waarbij ze allebei zo nu en dan met een ander naar bed gaan. Peter en Eva zijn geïnteresseerd in hun nieuwe vrienden en worden steeds meer in hun leven getrokken, tot ze besluiten samen met Steef en Rebecca aan partnerruil te doen.

Blijkbaar vindt Nieuwe Buren kijkend Nederland dit allemaal wel heel interessant. Uit cijfers van de datingsite WebSexdate.nl blijkt namelijk dat het aantal aanmeldingen bij de categorieën ´swingers´en ´partnerruil´ een opmerkelijke stijging maakte. Sinds de eerste aflevering van de serie op tv is geweest, werd er een toename van bijna 40% geconstateerd.

Voor sommige mensen is swingen heel normaal, maar er is ook een flink aantal koppels voor wie echt een wereld open gaat. Ze waren nog niet bekend met deze manier van leven, maar zijn nu wel op zoek naar andere stellen voor een seksuele ontmoeting.

Fotocredits:
RTL

Share This

About the author