Standje 69

Standje 69

Het standje 69 is een Franse uitvinding, vandaar dat de officiële naam van dit standje soixante-neuf is. Dit is een manier om elkaar tegelijk oraal te bevredigen. Hartstikke handig, want zo sla je twee vliegen in één klap.

Tijdens standje 69 liggen jullie lichamen in de vorm van de getallen 6 en 9. Je vagina bevindt zich bij zijn mond en zijn geslachtsdeel bij die van jou. Op deze manier is het mogelijk je vriend oraal te bevredigen terwijl hij jou op hetzelfde moment beft. Een goede oplossing voor de mannen en vrouwen die best hun tong willen gebruiken, maar zich snel gaan vervelen als ze zelf niet verwend worden. Anderen vinden het weer lastig om zich op twee dingen tegelijk te concentreren, dan is het misschien niet zo prettig. Er zijn verschillende manieren om standje 69 uit te voeren.

Jij bovenop

Je vriend gaat op zijn rug liggen en jij klimt (voorzichtig) bovenop hem in tegengestelde richting zodat je vagina zich boven zijn hoofd bevindt. Je steunt op je ellebogen zodat je je evenwicht kunt bewaren en neemt zijn penis in de mond.

Hij bovenop

Natuurlijk kan het ook andersom, ook al wordt dit minder vaak gedaan. Wanneer de man bovenop ligt, is het lastiger om het tempo te bepalen en als hij een stuk groter is dan jij kan je een beetje in de verdrukking komen.

Op je zij

Als je niet wil dat de een bovenop gaat en de ander onderop, dan kun je ook kiezen voor de op je zij variant van standje 69. Eigenlijk werkt dit precies hetzelfde als het normale standje, alleen lig je dan allebei op je zij.

Staand

Voor het staand uitvoeren van standje 69 moet je wel een beetje acrobaat in je hebben zitten, het is namelijk moeilijk uitvoerbaar. De liggende 69 is duidelijk en ook niet heel lastig, maar je zult je wellicht afvragen hoe je dat ooit staand moet uitvoeren. Precies, dat is bijna onmogelijk. Vriendlief zal moeten staan terwijl jij je met je benen om zijn schouders vasthoudt. En dan is het de bedoeling dat je dit zo lang mogelijk vol kunt houden zonder los te laten of om te rollen van het lachen. Is het te lastig? Probeer het dan eens terwijl je vriend op het bed zit en jij ondersteboven aan hem hangt. Succes!

YMCA

Standje 69Vinden jullie standje 69 toch nog te saai? Ga dan voor een ander standje waarbij je elkaar tegelijk oraal kunt bevredigen: YMCA. De man gaat op de grond zitten (lekker makkelijk, wij doen het werk wel weer) en de vrouw maakt een handstand met haar hoofd en handen op de grond, terwijl ze met haar benen de letter V vormt en met haar hele lichaam de letter Y. Juist. Als je het goed doet, moet het er uitzien als op het plaatje, maar het vergt wel wat avondjes oefenen voor je dit hebt bereikt vrees ik.

 

 

Fotocredits:
Just Sexy Pics
Sex Info 101

Share This

About the author